Blogul modelului de video-chat – Idei de blogging

banner-800x600

Ai propriul tău website și blog și prin asta vei câștiga trafic valoros pe motoarele de căutare, dar despre ce va trebui sa fie blogul tău?  Nu trebuie sa îți imaginezi ca va trebui sa faci articole lungi și plictisitoare este mult mai simplu decât crezi.  Iată ce subiecte trebuie sa abordezi :

 • Scrie despre ce vor fi show-urile tale de video-chat.

Înainte de a începe show-ul, fa o poza in ținuta pe care ai ales-o și scrie un simplu paragraf în care vei descrie ceea ce va urma.  Nu uita sa pui um link către chat-room,  pe cat posibil sa fie link-ul tău de afiliat.  Chiar dacă prin acest post nu vei câștiga foarte mult trafic pentru  show-ul tău, el îți va aduce o poziție mai buna în motoarele de căutare.  In felul asta, persoanele ce cauta show-uri de video-chat pe Google vor găsi blogul tău și poate se vor transforma în clienți. Iar dacă ei vor folosi link-ul tau de afiliat pentru a se înregistra la rețeaua de videochat , vei primi un comision pentru asta.  Când faci o noua postare pe blog, gândește-te ce cuvinte sau ce fraze îți vor aduce mai multe vizualizări, ce își doreșc oamenii sa vadă in spectacolul tău.

 • Scrie despre noile materiale video sau foto pe care le ai de vânzare pe site.

Dacă încă nu vinzi astfel de produse ar trebui sa te gândești serios cum sa începi.  Când faci video-chat ești plătită doar când ești online dar dacă ai astfel de materiale pe site poți înregistra venituri oricând. Rețeaua de video-chat va avea grija de cum sunt distribuite, tu doar trebuie sa le faci și să le dai upload.

Orice nou material foto sau video este un conținut bun pentru blog.  Poți pune un teaser video sau câteva fotografii demonstrative din setul cel nou, adăuga un titlul cat  mai descriptiv și un paragraf de prezentare in care sa menționezi link-ul.

 • Scrie despre competițiile la care participi

Multe rețele adult organizează competiții.  Dacă vei participa iti asiguri publicitate și bani, in special dacă vei câștiga.  Asa ca e o idee buna sa faci un nou blog post când te înscrii într-o astfel de competiție.  Îi poți ruga astfel sa te voteze și ii vei anunța cum decurge concursul.

 • Scrie despre cei mai mari fani ai tai

Poți face un articol lunar in care ii prezinți pe cei ce îți oferă cele mai multe tips-uri.  Asigura-te ca pe ei nu ii deranjează dacă vei scrie despre ei,  dar majoritatea vor aprecia gestul tău.  Poate chiar vor fi motivați sa își păstreze aceasta calitate de la luna la luna.

 • Scrie mulțumiri pentru cei ce îți cumpăra produse din wishlist

Ai primit ceva din wishlist?  Folosește blog-ul pentru a mulțumi.  Pune și câteva fotografii sau um video folosind acel obiect.  Asa îți vei arata recunostinta si cel ce ți l-a cumpărat va ști ca îl folosești cu placere.  Poți adăuga si un link către wishlist in cazul în care altcineva își va dori sa te răsfețe.

 • Scrie despre evenimentele la care participi

Dacă mergi la evenimente de profil cum ar fi AW Summit,  Camming Con, Xbiz scrie despre asta.  Scrie despre evenimentele si seminariile de acolo,  despre petreceri, participanți sau produse si lista poate continua.  Include fotografii sau filmulețe.

 • Scrie despre lucruri personale

Dar adigura-te ca nu vei dezvălui locații sau amănunte ce te pot identifica.  Dar dacă ai ideei sau păreri pe care vrei sa le împărtășești cu întreagă lume,  blogul este locul unde poți face asta.  Blogul va capăta personalitate, cei ce te urmăresc te vor simți mai aproape dar ai grija ca intimitatea sa rămână o prioritate.

 • Scrie despre alte modele de video-chat

Scrie un articol pe blog despre un alt model de video-chat, in schimb ea trebuie sa facă același lucru.  Acest schimb se numește link trading și te va ajuta la SEO.  Poate fi un blog post foarte simplu cu un link către site-ul ei si fotografii

 • Scrie despre industria porno

Dacă te pasionează aceasta industrie scrie despre ea.  Poți face un parteneriat cu câteva site-uri ce îți vor oferi content pentru blog.  Poți fi plătită dacă vei redirecționa traficul către aceste site-uri.

 • Scrie despre jucării erotice sau lenjerie

Dacă tocmai ți-ai achiziționat o noua jucărie erotica sau lenjerie sexy, poți scrie despre asta. Poți obține sponsorizări de la acei producători pentru reclama pe care o faci.

 • Organizează competiții pentru fanii tai

Aici trebuie sa îți folosești imaginația.  Îi poți ruga,  spre exemplu, sa  îți scrie fanteziile lor.  Cea care îți place cel mai mult va câștiga un premiu.  Premiile pot fi fotografii cu tine sau show-uri private.

Sursa articolului: http://webcamstartup.com/

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Poti folosi aceste etichete HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cauti un job in videochat?
INTRA PE


PisPis.ro Stiri Videochat

Pispis.ro/news este primul portal de stiri din video chat din Romania!

FII IN CONTACT CU NOI