CAM4 si VRTube fac realitatea virtuala mai accesibila ca oricand.

Banner 800x600

CAM4 si VRTube, au anuntat un parteneriat strategic ce va schimba modul de interactiune dintre utilizatori si modele , astfel incepand o noua era pentru CAM4 ce va face realitatea virtuala mai  accesibila pentru utilizatorii sai.

VrTube.xxx este prima platforma care introduce realitatea virtuala in domeniul adult, co-fondatorul ei fiind Ela Darling cea care detine si titlul de ‘The World’s First Virtual Reality Cam Girl’, aceasta tehnologie revolutioneaza experienta utilizatorului transformand-o intr-o traire cu adevarat captivanta.

Cele mai atractive aspecte ale show-urilor de video-chat sunt intimitatea si  caracterul imediat al implicarii, realitatea virtuala are rolul de a amplifica aceste aspect pentru a crea o experienta ce depaseste tot ce era posibil pana acum si toate acestea vor fi disponibile pe CAM4.com in cel mai scurt timp.

Ela Darling ne asigura ca utilizatorii vor avea parte de o experienta mult  mai personala comparativ cu ce erau obisnuiti pana acum in show-urile de videochat , VRTube fiind specializati intr-o experinta la 360˚  redata intr-o ambianta a lumii reale .

“Majoritatea site-urilor pentru adulti ofera o experienta incomplete cu o perspectiva de 180˚ ce simuleaza din studio mediul inconjurator, pe cand CAM4 ne promite show-uri transmise live din din dormitorul modeleleor cu o perspectiva de 360˚

Darek Devlin in calitate de purtator de cuvant pentru CAM4 declara ca acest parteneriat este cu adevarat interesant pentru ca imbina tehnologia VRTube cu cercetarile in domeniul realitatii virtuale facute de CAM4.

“ Impreuna am creat o experienta VR de cea mai buna clasa ce va fi integrate in CAM4, facand tehnologia VR accesibila pentru toti “ ne spune Devlin. Ne luam angajamentul de a permite modelelor sa genereze venituri prin toate mijloacele posibile, si tehnologia VR este o platforma captivanta pe care noi o dezvoltam pentru a veni in ajutorul modelelor.

Acest serviciu unic ofera utilizatorilor nostri o experienta ce surclaseaza tot ce era posibil cu transmiterea live in 2D , adauga Devlin. Este o noua era pentru video-chat si este palpitant sa fim primii ce folosesc aceasta tehnologie ce se afla in plina dezvoltare.

Unind fortele , VRTube si CAM4 vor aduce fanilor show-urillor de videochat un nou nivel de intimidate si conexiune umana ce va permite oamenilor sa impartaseasca experiente autentice, in timp real.

Sursa articolului : http://www.xbiz.com/

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Poti folosi aceste etichete HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cauti un job in videochat?
INTRA PE


PisPis.ro Stiri Videochat

Pispis.ro/news este primul portal de stiri din video chat din Romania!

FII IN CONTACT CU NOI