Ce sa urmaresti la un site “White Label”

800x600

A fost o vreme cand site-urile de videochat “White Label” erau cele mai populare unelte de promovare pentru industria adult dar in ultimii ani ele nu mai  castiga teren iar Google ingreuneaza efortul detinatorilor de astfel de site-uri in a obtine cresteri organice.

Cu toate astea, este o greseala sa presupunem ca acestea nu mai sunt o solutie viabila atata timp cat intelegem in ce directie evolueaza ele.

Ca in orice alta afacere cu produse digitale, daca faci alegerile bune de la inceput poti scurta drumul catre profit.

“Trebuie doar sa te asiguri ca produsul “white label” pe care il alegi este testat si inregistreaza deja rezultate bune” este sfatul pe care il primim de la Jeff Wilson de la Flirt4Free.com

“ Este simplu sa adaugi un logo la un site de videochat white label dar nu este atat de simplu sa ii adaugi personalitate pentru asta trebuie sa te folosesti de toate uneltele oferite de programul de afiliere pentru a diferentia site-ul in motoarele de cautare.”  Trebuie cercetate site-urile din topul clasamentului si metodele pe care le folosesc.

In special pe segmentul „white label” se accepta tehnicile de imitare pentru ca site-ul, in sine, este destinat pentru asa ceva. Este esential sa se folosesca un template, o echipa de design, back-end si support specializata.

“ Streamate ofera site-uri white label catre partenerii lor si recent a lansat Cambuilder ce te ajuta sa construiesti un site intr-un mod inovativ si rapid.”

Cand te hotarasti sa folosesti un „white label” trebuie sa te asiguri ca are cat mai multe variante pe care le poti personaliza si are in spate o companie capabila sa le sustina. Compania trebuie sa fie viabila si sa ofere suport. Lucrul cu o companie ce detine ofera tehnologia necesara este cheia succesului in domeniul videochat.

“ Intretinerea unui site de videochat 24 de ore din 24 este o responsabilitate mare. “ spune Shirley Lara de la Chaturbate.  De acceea folosind un „site white label” esti scutit de multa munca, grijile cu model support, user support sau protectia impotriva fraudelor si te poti concentra pe castig. Cambuider e o alegere buna.

Sursa articolului: http://www.xbiz.com/

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Poti folosi aceste etichete HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cauti un job in videochat?
INTRA PE


PisPis.ro Stiri Videochat

Pispis.ro/news este primul portal de stiri din video chat din Romania!

FII IN CONTACT CU NOI