Cum sa te promovezi pe Twitter.

banner-800x600

Dacă ești în căutarea unor noi modalități de a te promova pe Twitter,  poți lua în considerare organizarea de competiții.  Chiar te poți folosi de tool-uri  gratuite cu care poți face trei concursuri diferite.  Concursurile sunt o modalitate prin care poți face un subiect viral, dacă reușești sa ii faci pe oameni să folosească un anumit hashtag sau sa dea retweet la postarea ta,  astfel poți atrage noi follow-eri.  Iată ce tipuri de concursuri poți face.

  1. Alege un follower de pe Twitter în mod aleatoriu

Aceasta competiție este destinata fanilor.  Concursul este simplu dacă te folosești de tool-ul propus de noi. Îți introduci username-ul de pe Twitter și programul va alege un follower aleatoriu pe care îl premiezi cu un set de poze, un show sau orice altceva.  Chiar dacă acel follower nu îți este un client fidel asta este o modalitate sigura de a îl transforma în unul.  Din moment ce îți urmărește profilul pe Twitter este interesat de tine așa că arată-i ce poți!

2. Alege un retweet în mod aleatoriu

Acesta este un concurs de tipul `Retweet to Win`. Ca sa faci aceasta competiție trebuie sa introduci URL-ul tweet-ului in tool si el iti va genera un câștigător. În prealabil,  când compui tweet-ul trebuie sa menționezi durata competiției și la ce data vei alege câștigătorul.  De ce este folositoare o astfel de competiție?  Pentru ca in momentul în care cineva da retweet postării tale ea va ajunge pe pagina celor ce urmăresc acea persoana.  Astfel ai șansa de a câștiga noi followeri.

3. Alege un tweet ce folosește hashtagul ales de tine

Dacă ai un anumit hashtag sau alegi unul pentru aceasta competiție,  poți alege un câștigător ce a folosit acest hashtag într-o postare de a lui.  Spre exemplu îți poți ruga fanii sa răspundă la o întrebare sau sa posteze o fotografie, bineînțeles folosind un hashtag ales de tine.  Este mai distractiv pentru că participanții își vor compune singuri postarea.

Dacă am clasificat concursurile ce pot fi făcute pe Twitter, să vedem și ce fel de premii poți oferi:

  • Un show de video-chat pe Skype.

Dacă ești model de video-chat și oferi show-uri pe Skype,  un show gratuit este un lucru ușor de făcut și cu siguranță foarte apreciat.  Tu decizi durata sau tipul de spectacol.

Dacă nu vrei sa îl oferi gratuit, poți lua in considerare și varianta unui discount.  Este o oportunitate bună de a mai câștiga un client loial.

  • Un set de fotografii sau un videoclip

Dacă obișnuiești sa vinzi fotografii sau conținut video poți face din asta obiectul concursului.  Din moment ce il ai deja pregătit nu vei depune mult efort pentru a oferi premiul norocosului câștigător.  Pe lângă faptul ca este simplu de organizat este un mod bun de a demonstra calitatea seturilor de fotografii sau materialului video.

  • Acces către rețelele de socializare –  Instagram sau Snapchat

Dacă ești un model de video-chat ce își vinde accesul către conturile de socializare,  un astfel de concurs te ajuta sa faci cunoscut acest lucru.  Dacă încă nu ai luat în considerare aceasta  varianta de a îți creste venitul,  nu este deloc greu de realizat.

O metoda foarte ușoară și distractiva de a vinde accesul către contul de Snapchat  este Membershyp.club  . Acest serviciu te ajuta sa creezi un abonament (săptămânal sau lunar)  pentru clienții tai prin care vor avea acces la Snapchat.  Vei primi notificări atunci când cineva plătește un abonament nou pentru a îl adaugă in lista de prieteni sau atunci când un abonament expira, pentru a le bloca accesul către cont.

  • Câștigătorul decide cum va fi următorul show de video-chat.

Trebuie doar sa faci un set de reguli pentru câștigător pentru ca el sa stie ce fel de show ești dispusă sa faci.  Astfel de competiții le poți adaugă și in show-ul tău.  Atunci când ești intre două spectacole de video-chat îi poți anunța pe cei ce te urmăresc sa treacă pe contul tău de Twitter și sa ceara ce tip de show vor sa vadă.  Aceste competiții durează 10/15 minute și cresc nivelul de interacțiune pe Twitter.

Acestea sunt doar câteva sugestii pe cate le avem pentru voi, le puteți folosi drept inspirație pentru a face competiții unice și inovative.

Sursa articolului:http://webcamstartup.com/

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Poti folosi aceste etichete HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cauti un job in videochat?
INTRA PE


PisPis.ro Stiri Videochat

Pispis.ro/news este primul portal de stiri din video chat din Romania!

FII IN CONTACT CU NOI