Payoneer devine FirstChoicePay. Metode de plata folosite de siteurile de videochat

Please Add Photos
to your Gallery

banner-800x600 Payoneer devine FirstChoicePay. Metode de plata folosite de siteurile de videochat

De la Payoneer la Paxum si transfer bancar. Acestea au fost de multi ani metodele de plata folosite de siteurile de videochat internationale. Dar in ultimii ani, poate incepand din 2015 au inceput sa apara foarte multe solutii alternative pe langa aceastea. Majoritatea functioneaza aproximativ la fel: un cont portofel (wallet) care e online pe siteul acelui serviciu cu un card prepaid de debit legat de portofel, de obicei emis in reteaua Mastercard.

Unele au costuri ascunse iar cel mai mare dintre ele pentru utilizatorii romani este cursul de schimb valutar USD > RON de la ATM sau POS.  Vom crea un articol care va face o analiza comparativa intre costurile reale finale intre diferite sisteme de plata:

  • Paxum,
  • Payoneer,
  • ePayments,
  • CrossCard,
  • FirstChoice Pay,
  • Bitcoin
  • si transfer bancar in EU.

FirtChoice Pay este defapt noul brand Payoneer pentru ca Payoneer nu mai vrea sa lucreze cu adult motiv pentru care si-a facut companie diferita special pentru domeniul de live web camming. Practic el este (va fi defapt, pentru ca teoretic FirstChoicePay va fi lansat in prima partea a anului 2017) acelasi produs si va functiona exact identic ca si cardul Payoneer.

In momentul crearii acestui articol – 30 noiembrie 2016 siteul www.firstchoicepay.com nu este activ dar la o verificare se poate vedea ca el este inregistrat de catre ChoiceBank, banca care e partenerul si cea care emite cardurile pentru Payoneer.

 

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Poti folosi aceste etichete HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cauti un job in videochat?
INTRA PE


PisPis.ro Stiri Videochat

Pispis.ro/news este primul portal de stiri din video chat din Romania!

FII IN CONTACT CU NOI