Sfaturi pentru modelul de video-chat – Partea III

8

Portofoliu de clienti si venituri

Cum iti creezi un portofoliu de clienti

Principalele avantaje pe care le ai atunci când îți creezi  un astfel de portofoliu sunt clienți ce te vor vizita în mod regulat și creșterea profitului.  Acest lucru va fi mai ușor de realizat cu cât capeți mai multa experienta in domeniul videochat-ului.  Iată ce trebuie să știi despre acest lucru :

  • Followeri de pe site-ul de videochat.

Cu siguranță site-ul de video-chat pe care activezi îți oferă posibilitatea de a avea o listă de followeri.  În acest mod ei pot tine evidenta celor mai populare modele.  Încerca sa crești aceasta listă,  acest lucru îl poți face în momentul unui show când ii poți ruga sa îți dea follow la profil.  Aceasta metoda de marketing se numește call-to-action și este foarte eficienta și in scris.  Adaugă un astfel de text pe rețelele de socializare sau pe blog prin care sa îți indrumi fanii sa te urmărească.  Încerca sa îți faci profilul de pe site-ul de videochat cât mai atractiv,  adăugând fotografii sau conținut video, în felul acesta cei ce te vizitează își creează o imagine cu privire la show-ul tău chiar dacă tu ești offline.

  • Followeri de pe rețelele de socializare

Sa câștigi followeri pe social media este mai ușor, partea complicata este sa îi transformi pe aceștia in clienți ce îți vor urmări show-ul. Este important sa publici in mod constant conținut nou, informații despre show-uri sau concursuri. Numai așa îi vei face curioși să te urmărească pe site-ul de videochat.

Este o idee buna și să aduci followeri de pe site pe social media, astfel dacă te hotărăști sa schimbi site-ul de video-chat ei pot afla unde te pot urmări în continuare.

  • Oferă și show-uri publice pe lângă cele private

Pe lângă faptul ca acestea uneori se dovedesc mai profitabile, este o metoda excelenta de a câștiga clienți noi.  Ai mai multa expunere către public și automat va creste numărul de followeri.

  • Găsește un fetiș sau o nișă din domeniu pe care sa te axezi

Găsește un anumit tip de show în care nu sunt multe modele și succesul este garantat.

  • Participa la concursurile organizate de site-ul de video-chat

Asa vei ieși in evidenta și ai ocazia sa câștigi bani în plus. Este o ocazie bună sa postezi și pe rețelele de socializare, unde îți vei chema fanii să te voteze.

 

Cum să îți crești veniturile

Un lucru foarte interesant industria de video-chat este acela că îți poți construi un venit pasiv, acest lucru înseamnă că există metode de a câștiga bani chiar și în momentul în care tu nu faci un show.

Câteva metode de a face lucrul acesta ar fi :

  • Folosește un program de afiliere

Marketingul afiliat este o metoda de a câștiga bani fără a depune foarte multe eforturi.  El presupune sa redirecționezi clienți noi către o companie.  Majoritatea site-urilor de video-chat oferă un program de afiliere. Poți câștiga un comision în momentul când aduci un client nou sau primești un procent din banii pe care acea persoana ii cheltuie pe site.

  • Oferă și alte servicii în afară de video-chat

Cu cat oferi o arie mai mare de servicii cu atât vei avea o audienta mai mare.

Creează și vinde materiale foto și video pentru a avea un venit pasiv.  Din momentul în care acesta este publicat pe un site are potențialul de a produce venituri pe termen lung.  Cei ce se ocupă de site îți vor facilita plata și chiar se vor ocupa și de promovare.

Ca sa iti fie mai simplu sa faci acest lucru noi iti recomandam urmatoarele site-uri:

AmateurCommunity

IndieBill

ExtraLunchMoney

ModelCentro

  • Show-uri pe Skype – pe lângă show-urile pe care le faci in rețeaua ta de video-chat,  poți folosi și Skype pentru show-uri private.  Trebuie doar sa le promovezi iar pentru plata poți folosi serviciile Skyprivate.
  • Sedinte de phone sex

Dacă ești o persoana ce călătorește mult poți face ședințe de phone sex, folosind o aplicatie ce îți cripteaza convorbirile și informațiile personale.  Asta nu inseamna numai convorbiri sexy la telefon ci si sedinte de sexting. Suna incitant deja? De ce sa nu fii platita pentru asta?

Cele mai populare site-uri unde poti face acest lucru sunt :

AROUSR

CamModelStore

NiteFlirt

SexPanther

  •  Vinde accesul către contul de Snapchat. Tot mai multa lume folosește acesta aplicație, fa din acest lucru un avantaj și vinde accesul la profilul tău.  Poți face asta prin anumite site-uri de video-chat sau exista și produse special creeate pentru asta.  Pentru asta poti sa folosesti urmatoarele site-uri cu  incredere, pentru ca ele iti garanteaza protectia identitatii:

Membershyp.Club

YouKandy

IndieBill

Sursa articolului: http://webcamstartup.com/

 

 

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Poti folosi aceste etichete HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cauti un job in videochat?
INTRA PE


PisPis.ro Stiri Videochat

Pispis.ro/news este primul portal de stiri din video chat din Romania!

FII IN CONTACT CU NOI