SkyPrivate este primul site de camming care oferă plăți prin Bitcoin

SkyPrivate a oferit de la început multiple optiuni de plată: de la Paxum, FirstChoicePay (fostul Payoneer) pana la transferurile bancare. Astăzi, SkyPrivate adaugă 2 noi metode de plata: plățile prin Bitcoin și prin ePayments.com.

În acest moment, SkyPrivate devine singurul site mainstream de camming care oferă modelelor și studiourilor posibilitatea de a retrage câștigurile prin aceste 2 noi metode. Suma minimă de retragere prin Bitcoin rămâne $40, la fel ca și pentru celelalte metode.


Cu această introducere, SkyPrivate închide cercul de tehnologii crypto oferind astfel opțiuni de finanțare anonime și opțiunea de plată rapidă a modelelor. SkyPrivate, în calitate de companie de tehnologie, a făcut acest pas important spre tehnologia crypto a viitorului.


Alex, CEO al SkyPrivate, a avut de spus urmatoarele lucruri despre integrarea Bitcoin: „Având în vedere progresul monedelor virtuale de-a lungul anilor, consider că ele reprezintă soluția într-o lume fără numerar. Așadar, era firesc să încorporăm aceasta caracteristica în serviciile noastre, deoarece ele sunt prezentul și viitorul. „


Împreună cu opțiunea de plată prin bitcoin, SkyPrivate a adăugat inca o metodă de plată, cea prin ePayments.com. ePayments funcționează ca un portofel electronic cu un card de debit atașat la acesta, disponibil în EURO, USD sau RUB pentru o mai buna apropiere de partenerii europeni și ruși care utilizează deja această metodă.

Un alt motiv pentru care SkyPrivate a ales acest parteneriat este că, modelele și studiourile pot beneficia de reducerea comisioanelor cu ajutorul ePayments. Utilizatorii, SkyPrivate vor economisi până la 3% pentru banii câștigați când utilizează cardurile ePayments în moneda lor locală. Aceste economii provin din cursul de schimb mai bun folosit de ePayments când cheltuim USD sau EUR într-o altă monedă.


„Suntem o companie cu o evoluție rapidă, avand un interes deosebit față de tot ce are legătură cu tehnologia financiară. ePayments reprezintă tranziția naturală de la conturile bancare clasice, până la tehnologiile viitoare de gestionare a banilor. Vrem să integrăm și mai multe metode de plată pe platforma noastră, atât pentru modele, cât și pentru membri. Scopul nostru este să devenim cea mai buna soluție Fintech în industria adultă „, a spus Alex.


Cele două metode de plată sunt disponibile începând cu data de 31 mai 2017. Modelele și studiourile pot profita de ambele metode pentru a beneficia la maximum de aceste noi tehnologii financiare.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Poti folosi aceste etichete HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cauti un job in videochat?
INTRA PE


PisPis.ro Stiri Videochat

Pispis.ro/news este primul portal de stiri din video chat din Romania!

FII IN CONTACT CU NOI