Terpon si SkyPrivate parteneri pentru realitatea virtuala.

Banner 800x600

Producatorul de camera web, Terpon, anunta un parteneriat cu SkyPrivate

Aceasta asociere va imbina inovatia in materie de realitate virtuala cu serviciul de taxare pe minut dedicat show-urilor private pe Skype.

“ Alex si echipa SkyPrivate si-au aratat interesul pentru potentialul ce il are realitatea virtuala, inca de cand ne-am lansat in industria adult.” spune Jean-Claude Artonne, CEO-Terpon.

“ E interesant sa gasesti oameni ce pot anticipa modul in care se  schimba mediul de afaceri si care se adapteaza astfel incat sa poata creea un produs ce va genera venituri.”

Tehnologia VR este in plina dezvoltare si exista posibilitati de castig atat pentru platformele de video-chat deja consacrate, cat si pentru noii inovatori cum sunt cei de la SkyPrivate.

SkyPrivate.com este singura platforma dedicata industriei adult ce ofera taxare pe minut pentru Skype. Compania a fost lansata in anul 2014 si in prezent isi ofera serviciile pentru mai mult de 17000 de modele.  SkyPrivate, varianta PRO, ofera o solutie B2B pentru cei ce doresc sa isi creeze un  business in domeniul videochat. Prin integrarea tehnologiei oferite de Terpon, SkyPrivate face ca realitatea virtuala sa fie mai accesibila. Astfel se pot face show-uri private in traditionalul 2D sau 3D, la o rezolutie de 4K si chiar folosind tehnologia teledildonic, toate folosind Skype.

“ Cand esti nou in domeniu, ai responsabilitatea sa fii agil si deschis la oportunitati” afirma Alex Bluck Negru. “ Inovatia este un lucru natural la SkyPrivate. Cand cei de la Terpon s-au lansat in industria adult, aducand tehnologie de top pentru realitatea virtuala, a devenit clar ca impartasim aceeiasi pasiune pentru a imbunatati experienta utilizatorului. Astfel impreuna putem aduce modele mai aproape de fani.

Negru este increzator in parteneriatul cu Terpon. El considera ca  cea mai buna strategie de business este aceea de a colabora cu alte companii din industrie si de a creste brandul impreuna.

Sunt de parere ca modelele ce folosesc serviciul nostru, au nevoie de ceva in plus fata de sistemul de plati pe care il oferim deja, pentru a-si creste castigurile. Integrand produsele Terpon vei putea oferi o experienta extraordinara si mult mai personala.

 

Sursa articolului: AVN

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Poti folosi aceste etichete HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cauti un job in videochat?
INTRA PE


PisPis.ro Stiri Videochat

Pispis.ro/news este primul portal de stiri din video chat din Romania!

FII IN CONTACT CU NOI