Totul despre search: Tehnici avansate de SEO pentru site-urile de videochat si site-urile de dating

Banner

Compania SEO Partners specializata pe domeniul adult, lucreaza indeaproape cu multe site-uri de videochat si de dating si ne impartaseste cele mai avansate tehnici pentru a plasa un astfel de site printe numele mari din industrie.

  • Cercetarea eficienta a cuvintelor cheie

Metoda simpla este de a optimiza site-ul cu cele mai evidente cuvinte cheie sau cu cele folosite de alte site-uri de videochat mari. De multe ori aceasta poate fi o problema pentru ca metoda este adoptata de toti iar cuvintele devin competitive.

O tehnica mai avansata de cercetare ar fi sa se faca o separare a cuvintelor cheie folosite de site-urile concurente, pentru asta se poate folosi SEMRush pentru a simplifica munca.  SEMRush ofera  o imagine de ansamblu a cuvintelor cheie pe care Google le considera relevante. Aceasta lista uneori poate fi prea lunga de accea este necesara clasificarea dupa traficul diponibil. Pentru a afla traficul disponibil avem la dispozitie un alt tool pentru cercetare ce se numeste Market Samurai ce poate extrage datele estimate privind traficul cuvintelor cheie chiar din baza de date Google.

  • Optimizarea cuvintelor cheie

Cand vine vorba de cuvinte cheie, mai putin inseamna mai mult. Desi in trecut procentul densitatii cuvintelor cheie era fundamental acum el ne poate fi impotriva. Algoritmul Google acum favorizeaza un limbaj natural, nu repetarea cuvintelor cheie. Asta inseamna ca trebuie sa fim descriptivi in titluri si text, sa folosim cuvintele cheie si sinonimele lor in continut intr-un mod cat mai natural .

  • Importanta generarii link-urilor catre site sau Link Building

Există o mulţime de metode de link building, dar nu toate mai funcţionează, pentru că SEO este un domeniu în care lucrurile se pot schimba de la o zi la alta. Nu există o tehnică mai bună de link building decât conţinutul. În momentul în care conţinutul este extrem de valoros pentru cititori, el va atrage în mod natural link-uri, pentru că oamenii dau mai departe ceea ce cred că e de valoare. Link-urile obtinute organic conteaza si asta se face numai prin creearea de articole obiective pe alte site-uri sau chiar folosirea unui PR pentru a promova site-ul si de a-i face pe altii sa scrie despre el.

  • Cercetarea link-urilor competitiei

Intelegand strategia altora o poti folosi la randul tau.  Dupa identificarea competitiei se poate folosi un tool precum Ahrefs ce te ajuta sa vezi toate site-urile ce fac referire la domeniu. In functie de cum a fost pus link-ul catre site, incearca sa iti dai seama daca poti repeta procesul si pentru domeniu tau.

Cum poate fi distrusa o campanie SEO

Putem cadea foarte usor in capcana si sa distrugem intreaga campanie SEO prin creearea sau cumpararea de link-uri fara valoare.  Cea mai importanta regula pe care trebuie sa o urmarim este : Cu cat link-ul este mai usor de obtinut cu atat este mai putin probabil ca acesta sa nu functioneze. Cumpararea de link-uri pentru cateva sute de dolari este o metoda usoara si nu functioneaza, la fel si schimbul de link-uri cu alte site-uri sau postarile exagerate pe retele de socializare.

Folosirea in exces a cuvintelor cheie este o tentatie pe care trebuie sa o ocolesti.  In caz contrar ea poate aduce chiar anumite penalizari din partea motoarelor de cautare. Google pune pret pe brand de accea poti folosi chiar numele site-ului in loc de cuvinte cheie.

Cand pornesti o strategie pentru site-urile de videochat sau dating poti intampina destule obstacole, dar avand in vedere ca este o piata aflata in plina ascensiune ele devin neglijabile.

Sursa articolului: http://www.xbiz.com/

1 Comment
  1. Studiourile de videochat investesc in aceasta forma de promovare pentru ca stim cu toti ca o afacere nu poate sa reziste daca nu este accesibila tuturor, iar internetul joaca un rol esential in acest proces.

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Poti folosi aceste etichete HTML si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cauti un job in videochat?
INTRA PE


PisPis.ro Stiri Videochat

Pispis.ro/news este primul portal de stiri din video chat din Romania!

FII IN CONTACT CU NOI